Χρειάζεστε Βοήθεια? +30 22990-63059

[rev_slider igra-fakoi-epafis]
Υγρά συντήρησης

Με σωστή καθοδήγηση,εκμάθηση και με τα πιο άρτια επιστημονικά μέσα για όλες τις διορθώσεις,διάρκειας χρήσης και την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα συντήρησης και απολύμανσης.Ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα της αισθητικής μας,η άνεση του να ˈˈαπαλλαγούμεˈˈ για λίγο απο τα γυαλιά μας,το μέσο για να κάνουμε κάθε λογής σπόρ,η δυνατότητα να δούμε σε όλες τις αποστάσεις καθαρά!

AOSEPT PLUS

Το πρώτο και πιο απλό σύστημα φροντίδας φακών επαφής που βασίζεται στο υπεροξείδιο του υδρογόνου, τώρα με νέα μοναδική σύνθεση, είναι ακόμα πιο άνετο και αποτελεσματικό. Χάρη στο νέο μοναδικό συστατικό Pluronic 17R4, με την τριπλή δράση, το νέο AOSEPT Plus απομακρύνει περισσότερες πρωτεϊνικές εναποθέσεις, προσφέρει καλύτερη απολυμαντική ικανότητα, γιατί ελέγχει την ταχύτητα εξουδετέρωσης του υπεροξειδίου του υδρογόνου και ενυδατώνει καλύτερα την επιφάνεια του φακού επαφής προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Το υγρό φακών επαφής AOSEPT Plus, χωρίς κανένα συντηρητικό, είναι ιδανικό ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια και χρήστες με προβλήματα αλλεργίας.
Προσοχή στις οδηγίες χρήσης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για ξέπλυμα των φακών επαφής. Πρέπει να χρησιμοποιείτε την ειδική θήκη που περιέχεται στην συσκευασία. 

14.00 

CONTACT CARE

Tο CONTACT CARE 360ml  διάλυμα φροντίδας φακών επαφής είναι ιδανικό για όλους του τύπους των φακών επαφής μαλακών, σιλικόνης, υδρογελης. Πολύ αποτελεσματικό – ξεπλένει – απολυμαίνει -συντηρεί – αφαιρεί πρωτεΐνες και λιπαίνει τους φακούς επαφής με φυσικό ενυδατικό παράγοντα. Τo CONTACT CARE 360ml είναι η ιδανική λύση για ευαίσθητα μάτια. H συσκευασία περιλαμβάνει και αντιβακτηριακή θήκη για τους φακούς σας.

10.00 

BIOTRUE

Το BIOTRUE συνδυάζει ένα διπλό σύστημα απολύμανσης με τα μοναδικά βιο-εμπνευσμένα χαρακτηριστικά ενός pH ίδιου με των υγιών δακρύων και διαχείριση των πρωτεϊνών, για να παρέχει αξεπέραστη απολύμανση.

12.00 

RENU MULTIPLUS

Το RENU MULTIPLUS 360ml No Rub είναι διάλυμα πολλαπλών χρήσεων που ξεπλένει, καθαρίζει και απολυμαίνει τους φακούς επαφής σας, αφαιρώντας αποτελεσματικά τις εναποθέσεις πρωτεΐνης και λιπιδίων.

10.00 

EYEMAX ALL IN ONE

EYEMAX All in One – Με προβιταμίνη Β5
Τo Υγρό Καθαρισμού Φακών Επαφής EYEMAX All in One συνδυάζει αφενός την τέλεια απολύμανση των φακών επαφής και αφετέρου λόγω της Προβιταμίνης Β5 που περιέχει, βοηθάει στην διαδικασία αυτοαναπαραγωγής του επιθηλίου του κερατοειδούς και στη διατήρηση της υγιεινής της δακρυϊκής στοιβάδας
.

13.00 

AQUASOFT

Το υγρό φακών επαφής Aquasoft, χάρη στη μοναδική σύνθεση του Moisture comfort σφραγίζει την υγρασία, καταπολεμώντας την ξηρότητα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για όλους τους τύπους φακών επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης.

12.00 

OXYSEPT 1 STEP

Το υγρό φακών επαφής OXYSEPT® 1 STEP είναι το καθιερωμένο υπεροξείδιο ενός βήματος για σκληρούς φακούς επαφής, συμπεριλαμβανομένων των φακών σιλικόνης-υδρογέλης.

17.00 

Easy Sept Hydro

Το Easysept Hydroω της Bausch is Lomb είναι ένα υπεροξείδιο διάλυμα κατάλληλο για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής, συμπεριλαμβανομένων της σιλικόνης υδρογέλης.

Το Easysept Hydro περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ουσιών που δεσμεύουν την υγρασία για τον εαυτό τους και να το διανέμουν σεόλη την επιφάνεια του φακού για μέχρι και 20 ώρες.

Το ενεργό σύστημα του διαλύματος αφαιρεί εώς και το 99.9% των μικροβίων. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η μοναδική ενυδατική φόρμουλα για άνεση που διαρκεί, πλήρη απολύμανση και 4-ωρη περίοδος εξουδετέρωσης.

12.00 

Opti Free

Alcon Optifree express 355 ml  Υγρό φακών επαφής με τριπλή δράση που καθαρίζει όλους τους φακούς επαφής, βοηθάει στο να παραμείνουν υγροί καΙ προλαμβάνει από την συσσώρευση πρωτεϊνών.

10.00